onsdag 13 maj 2009

Arlanda - Paris - Rom - Arlanda.

Tillbaka i svealand är vi nu. Kommer spendera natten här på arlanda.. tåget går halv sju.. Känns ju sådär.. Flygresan hem gick prima. Värre va det när väskan kom. Kom fram gjorde den, hel och fin. Min lila fina väska. FULL MED VIN. Alla mina kläder är dygnsura så det va bara att sätta sig på golvet och försöka torka ur så gott som det gick. Jaja, är för trött för att orka bli skit arg. Nu vill jag bara hem. Orkar inte skriva nått längre inlägg om denna resa just nu, kommer säkert ett senare :) Men kan sammafatta allt med att det har varit perfekt. våra dagar kan knappast ha blivit bättre. Både Jag och Derya känner oss nöjda hela vägen in i hjärtat. Är det inte fantastiskt? Nu är vi tillbaka till verkligheten vilket känns helt bra! Resa borde man göra oftare, så himla kul...

4 kommentarer:

M.How sa...

Välkommen hem! Vill höra allt sen och se massa bilder! kraaaam

Matilda sa...

åh! va bra att ni har haft det bra! har tänkt på dig/er mycket! vill höra allt sen! många kramar

Jonna sa...

Underbart att ni har haft det så fint, har tänkt på er och avundats lite fast inte mycket för det har varit fint hemma med! :) men så sant som du skriver, resa ÄR underbart!!

Lineya sa...

Välkommen hem!
Härligt att ni är så nöjda med resan. Det var ritkit skoj att vi kunde ses några dagar. Hoppas att det går bra med allt nu när du är hemma! Vi får höras snart!
kram