måndag 14 december 2009

lathet.

Ojojoj.
Helgen är förbi, den kom och gick.
I fredags va jag ute med jobbet och käka. Och det va himla trevligt. Glada miner, vin, god mat och massa skratt. Jag passade på att fira min förlägning av min rad på jobbet med några extra glas. :) På lördagen låg jag på soffan heeeela dagen, förutom ett undantag när jag gick och köpte thaimat. Fin helg. Söndagen va rätt lika som lördagen fast då flytta jag mig till Yttermo på middag istället för lucky och i Yttermo åt jag så mycket köttgryta att jag höll på att somna. Tjockis. Nu har min långvecka på jobbet börjat, fast det är en kortvecka. Ledig ons-fre och då ska jag spendera tid med fina. Lilla stora Malte tex.
´

p.s. Kan någon ge tips på vad man kan köpa till en liten lillebror som fyller 18 år den 23:e, känner att tiden börjar rinna iväg och jag är liiiite seg.. Och jag börjar få lite lätt panik.

6 kommentarer:

Limpan sa...

Var jobbar du nu Jessica?
(Du måste göra om kommentarsfältet så att det går att prenumerera på kommentarerna. Tack på förhand! :))

Limpan sa...

Gå på Inställningar, kommentarer, kommentarformuläret placering där väljer du pop-up. Jag är en kommentarsjunkie som behöver prenumerera på alla kommentarer. That's why. :)

Jag jobbar på it-avdelningen på läkemedelsbolaget Pfizer.

Limpan sa...

Du kan även välja att ta bort ordverifieringen där någonstans. Det är bara jobbigt med sånt, men du väljer såklart helt själv. :)

Limpan sa...

Jättebra! Hurra!

fartfylld! sa...

härlig helg!!! och grattis till förlängt på jobbet.

Frida sa...

TACK :D
Och grattis till förlängningen! skönt värre!
kramkram!