måndag 20 april 2009

Lista 2

Glömde en viktig sak i min långa lista.

Vad är det finaste du fått? Allt som just nu hör livet till. Och Pärltavlan jag fick av Derya. Faktiskt. Att någon orkar lägga ner sån tid på en present värmde i hjärtat. Och Sångogrammet jag fick av sofia på p3 live, helt sjukt. En hel sommar tjata jag om sångogrammen och tillslut fick jag ett!

5 kommentarer:

Fosia sa...

Hihi, tack darling :)

Christoffer - Bögen från Dalarna sa...

Jag tror mycket är skolans planering.. Kommunikationen. Jag har Lena F som mentor, men har ju Majny i typ alla vårdämnen.. Vem hade du som mentor?

Jag känner att nu när jag har pendlat två år och orkat, då klarar jag sista; men jag hatar kollektivtrafiken i Dalarna, suger getpung! Tar hundra år och de åker sällan. Pappa bor dock i Falun så kan sova där ibland. :) Första året gick det bra att pendla, då var det roligt - nu är det enbart jobbigt!

Jag ska ha praktik inom LSS nu nästa vecka, jag fick plats på dagcenter här i Leksand. Vet inte vart det ligger men det blir nog bra. :D Kram

Christoffer - Bögen från Dalarna sa...

Majny har många svårt för.. Men så länge hon ger mig bra betyg säger jag inget, haha. Lena är så flummig, men snäll. :D

Ja, jag tror man tjänar på att flytta dit ändå.. Jag har också en vän i Ornäs som går i klassen, haha. Komiskt! ^^

Finns det fler här i Leksand? Jag har ingen aning. Det står bara Dagcenter, Leksand. Får ringa dit imorgon eller på onsdag och höra. :)

Ja, jag har extrajobb på Tibble Servicehus, och det fick jag efter första praktiken. Helt suveränt faktiskt! Vad jobbar du med nu efter? :)

Kram :)

fartfylld! sa...

oh my! jag skulle också velat fått ett sångogram, de äger ju!

linnea sa...

Det kommer bli underbart i Rom!!!