torsdag 16 april 2009

Blå


Jag älskar att hitta vårens första blommor.
Jag blir varm i både kropp och själ.
Blåsippor och vitsippor är sååååå fina.Min påsk har varit intensiv. Har jobbat, jobbat och tjänat massa pengar. Nu är jag ledig men imorn drar det igång igen. Vilken arbetsmånad jag har fått till, känns väldigt bra!
Nu letar vi förfullt efter boende i både Paris och Rom, jag blir helt galen av djungeln av alla hotel, hostels och lägenheter. Vart ska man börja? Vet dock att denna resa kommer bli helt underbar, snart bär det iväg. Jag ska njuta och bara ha det så bra som man bara kan ha i Paris & Rom.


Livet kan inte vänta.

3 kommentarer:

Christoffer - Bögen från Dalarna sa...

Åh, härligt med Paris och Rom! Älskar att vara ute och resa. :)

Och tack! Jag blev väldigt nöjd med frisyren, man kan göra så mycket olika med den. Nathalie (Hos Frisören) är duktig. =)

Jaså? Du är också en Falu Friare, eller har varit då. Leksandsbo ser jag, hehe. Vad gick du på Falu Fri? Sam? =)

fartfylld! sa...

Ja det var underbart! :) Snart är det er tur! Har ni bokat hotell? Vad händer i helgen? Massa kramar! Och blåsippor, underbart!

Christoffer - Bögen från Dalarna sa...

Jaha, vad trevligt! Trivdes du?

Jag går andra året, men bytte linje från Leksand så kunde ha tagit studenten nu. Jag gillade Falu Fri väldigt mycket förra året, nu är det så där.. De planerar så kasst jag blir sur. Men ja, det är en rätt bra skola, sedan pendlar jag så det är drygt.

Kan förstå att Paris och Rom blir underbart! Jag älskar att vara ut och resa, så det ser jag fram emot efter studenten. =)

Ha en bra lördag och njut av vädret, även om vinden är något kall. :D Kram