onsdag 25 mars 2009

Vår vår vår

Snälla vår kom till oss. Enligt min datorn är det minus 8 grader idag. Stämer det? Jag sitter vid mitt matbord och genom glaset är solen väldigt varm. Får undersöka saken själv. Kanske en långpromenad innan jobbet? Jag älskar att börja sent, man hinner med så mycket innan jobbet.

Idag har jag gjort i ordning alla mina räkningar som ska dras på fredag. Hm. pengar åker in på kontot sen ut. Fast, jag har ett jobb även fast jag bara är vikarie och jag tjänar mer på att vara vikarie än att gå på bidrag så ska nog inte gnälla så mycket. Jag har två ben som tar mig framåt och två armar som fungerar utmärkt. Oj, vilken positiv dag detta kommer bli känner jag, va kul! :)

2 kommentarer:

M.How sa...

Shit när vart du så positiv:) Själv ligger man i soffan, kan inteee andas genom näsan längre! Hur mycket snor kan man ha? Fam How är nu Fam Snor! kram madde

jonna sa...

Härligt att det känns så bra! Jag betalade räkningshögen igår, det försvinner ju en hel del då.. men så är det! du har ju så rätt, man är frisk och arbetsam så det är synd att klaga.